Ana Sayfa Basın Odası -ALSİAD Ailesi Cumhuriyet Yemeği’ n de Buluştu-
Basın OdasıBizden HaberlerBölgesel BasınDuyurularHaberlerOda DuyurularıSektörel DuyurularUlusal BasınUlusal HaberlerYerel Basın

-ALSİAD Ailesi Cumhuriyet Yemeği’ n de Buluştu-

-ALSİAD Ailesi Cumhuriyet Yemeği’ n de Buluştu- Geleceğe güçlü bir şekilde ulaşabilmek, Cumhuriyet’ i korumak ve yaşatmakla mümkündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ nin 99. yıl dönümü ve heyecanını ALSİAD ailesi olarak Barbecue Restaurat’ ta düzenlenen Cumhuriyet Yemeği’ n de yaşadık. Yemek esnasında yapılan hoş sohbetler, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Kamburoğlu’ nun yapmış olduğu 

Paylaş
Paylaş

-ALSİAD Ailesi Cumhuriyet Yemeği’ n de Buluştu-

Geleceğe güçlü bir şekilde ulaşabilmek, Cumhuriyet’ i korumak ve yaşatmakla mümkündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ nin 99. yıl dönümü ve heyecanını ALSİAD ailesi olarak Barbecue Restaurat’ ta düzenlenen Cumhuriyet Yemeği’ n de yaşadık.

Yemek esnasında yapılan hoş sohbetler, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Kamburoğlu’ nun yapmış olduğu konuşmayla devam etmiştir.

-Başkanın konuşması-

Saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler ve çok değerli Alsiad Ailesi,

Bugün burada Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşunun 99. yıldönümü kutlamaları için toplanmış bulunmaktayız. 19 Mayıs 1919′ da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün Samsun’ a çıkarak büyük fedakarlıklarla başlattığı milli mücadeleye, yüce Türk Milletin’ nin inanç ve azmi sayesinde başarıyla sonuçlanmıştır. 29 Ekim 1923 tarihinde de Cumhuriyetin ilanıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur.

Atatürk’ ün, ” Türk Milletinin karakterine ve adaletine en uygun olan idare; Cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet; Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir.

Bu eşsiz zafer üzerinde yükselen Cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacaktır. Bizler de Cumhuriyetimizin ışığında her alanda gelişmiş, üretken, zengin ve modern bir ülke olarak geleceğe yürüyeceğiz.

Bu güzel devleti bizlere armağan eden atalarımızın bizlerden tek isteği, Cumhuriyetimizi her zaman koruyup geliştirmemizdir. Bu önemli görev gelecekte bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak olan ülkemizin gerçek sahibi çocuklarımız ve gençlerimize düşmektedir.

Türkiye Cumhuriyetini kurup bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi saygıyla anıyor, Allah’ tan rahmet diliyorum.

Hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, saygılarımı sunarım.

Başkanın konuşmasının ardından, ALSİAD ailesine yeni katılan üyelerimizin beratları Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edilmiştir. Ses sanatçısı Ranya’ nın bize eşlik etmesi ile Cumhuriyet Yemeğimiz müzik ziyafeti eşliğinde devam etmiştir.

Paylaş
Benzer Yazılar
Basın BültenleriBasın OdasıBizden HaberlerHaberler

GÖKYÜZÜNE SEVDALI GENÇLERDEN ALSİAD’A ZİYARET ✈

ALKÜ Hürkuş Havacılar Topluluğu, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri, 7...

Basın BültenleriBasın OdasıBizden HaberlerHaberler

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNDEN ALSİAD’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Teknofest 2025 İnsansız Hava Aracı Yarışması’nda önemli bir başarıya imza atan ALKÜ...

Basın BültenleriBasın OdasıBizden HaberlerHaberler

AGİKAD YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ALSİAD ‘A ZİYARET

AGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rukiye Okşar ve değerli yönetim kurulu üyelerini...

Basın BültenleriBasın OdasıBizden HaberlerHaberler

ALSİAD 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BALOSU

Cumhuriyetimizin 102. yılını, üyelerimiz ve değerli misafirlerimizle birlikte düzenlediğimiz ALSiAD 29 Ekim...