Uzun süredir iş dünyasının ve özellikle gayrimenkul sektörünün gündeminde yer alan, ikamet iznine kapalı bölgelerin yeniden değerlendirilmesi sonucunda bazı alanların yeniden ikamet iznine açılması, bölgemiz açısından önemli bir gelişme olmuştur.
Bu sürece katkı sunan ve konunun ilgili kurumlar nezdinde takipçisi olan ALTSO Başkanı Sayın Eray Erdem’e, ALSİAD Yönetim Kurulu tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirilmişti.
Söz konusu gelişmelerin ardından, ALTSO öncülüğünde düzenlenen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında, ikamet iznine açılan bölgelerde izlenecek süreçler, uygulama esasları ve sektör temsilcilerinin dikkat etmesi gereken hususlar ele alındı.
ALSİAD olarak, inşaat, emlak ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimizle birlikte toplantıya katılım sağlayarak, üyelerimizin güncel gelişmeler hakkında doğru ve kapsamlı bilgiye ulaşmalarını destekledik.
Derneğimiz, üyelerimizin faaliyet alanlarını yakından ilgilendiren konularda bilgilendirme çalışmalarına katkı sunmaya ve kamu kurumlarıyla iş birliği içerisinde çözüm odaklı girişimlerde bulunmaya devam edecektir.